9.2/10
headset_mic 085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu
Ook in Heerjansdam stal je je spullen nu veilig bij Storage Share: ‘Ik kan niet blijer zijn’ Ook in Heerjansdam stal je je spullen nu veilig bij Storage Share: ‘Ik kan niet blijer zijn’

Ook in Heerjansdam stal je je spullen nu veilig bij Storage Share: ‘Ik kan niet blijer zijn’

calendar_month 08-11-2023 person Julian Doorten

HEERJANSDAM - Tijdelijk een opslaglocatie voor je spullen nodig? Op 1 november opende Storage Share weer een nieuwe opslagvestiging, nu in Heerjansdam. De eerste tien huurders stonden al op de openingsdag voor de deur om hun meubels, bedrijfsmaterialen en verzamelingen te stallen in het volledig vernieuwde pand aan de Willem de Zwijgerlaan. In de 800 m² grote ruimte zijn kort geleden honderd opslagboxen gerealiseerd, variërend in grootte van 2 tot 12 m². En daar blijft het niet bij. Op de plek waar nu een boksschool zit, komen in januari 2024 nog eens vijftig extra boxen.

Binnen no-time een opslagruimte

Een van de eerste huurders is Estee. Nadat haar relatie eindigde, stond ze met haar spullen op straat. ‘Ik kon die tijdelijk bij een vriendin kwijt, maar zij heeft de kamer nu zelf nodig. In een vriendinnengroepsapp vroeg ik daarom tips voor een geschikte opslaglocatie. Je hoort nog wel eens dat er wordt gestolen uit de boxen of dat de ruimte niet schoon is, dus dat wilde ik natuurlijk voorkomen. Eén van mijn vriendinnen had zelf ook net een opslagbox bij Storage Share gehuurd. Die is helemaal goed en veilig, zei ze daarover. De keuze was dus snel gemaakt.’

Na een telefoontje met Storage Share volgde snel een bezichtigingbij de opslaglocatie in Heerjansdam. ‘Die ging telefonisch. Zo werd de deur voor mij geopend en kreeg ik een rondleiding. Ik had er direct een goed gevoel bij. Binnen no-time was geregeld dat ik een box kon huren en een paar dagen later stonden mijn spullen erin. Ik kon gewoon voor de deur parkeren en omdat mijn box om de hoek van de grote lift zit, was het klusje in een mum van tijd geklaard. Het ziet er bovendien verzorgd uit en de prijs is prima. Daarbij woon ik nu bij mijn moeder, op zes minuten rijden van de opslaglocatie. Ideaal als ik snel iets nodig heb. Ik kan eigenlijk niet blijer zijn.’

Advies bij het bepalen van de grootte van de opslagbox

Ook Estees vriendin Nomi huurt sinds kort een opslagbox bij Storage Share. ‘Mijn situatie is eigenlijk hetzelfde als die van Estee. Ik woonde samen met mijn vriend, maar we hebben onze relatie verbroken. Nu ik weer bij mijn moeder in Heerjansdam woon, zocht ik een plek voor mijn meubels en dozen. In het huis kunnen we geen twee banken kwijt.’ 

Dankzij een Google-actie van haar moeder kwam Nomi bij Storage Share uit. ‘Dat zag er goed uit, precies wat ik zocht en in de buurt. Nadat ik mij had ingeschreven, werd ik snel teruggebeld. Ik had nog wel wat hulp nodig bij het bepalen van de grootte van de opslagbox. Op basis van wat ik erin kwijt wilde, kreeg ik het advies om voor maat S te gaan. Dat komt neer op 4 m². Mijn spullen staan er nog niet in, maar ik heb wel al een kijkje genomen. Het ziet er netjes en opgeruimd uit. Bij het helpen verhuizen van Estee merkte ik ook dat het heel makkelijk ging, ook omdat er een karretje beschikbaar is voor het verplaatsen van de dozen.’’

Digitaal toegangssysteem voor de veiligheid

Julian Doorten, mede-eigenaar van Storage Share: ‘Net als veel van onze andere tientallen vestigingen is dit pand compleet vernieuwd voordat wij het in gebruik namen. Het dak, de gevels, de toegangsdeuren, de elektra: alles is gloednieuw. De gangen zijn weer mooi gecoat en we hebben er een nieuwe lift ingezet, zodat huurders hun boedel eenvoudig kunnen verhuizen. Natuurlijk beschikt ook deze locatie over een digitaal toegangssysteem en camerabeveiliging. Je belt met je telefoon naar een bepaald nummer en opent daarmee de deur. Wel zo veilig.’

Praktische informatie over Storage Share en de vestiging in Heerjansdam is te vinden op www.storage-share.nl.

Geschreven door

Julian Doorten

Julian Doorten

Julian Doorten is één van de oprichters van Storage Share. Hij is ondernemer in hart en nieren. Met zijn masters Real Estate (Rijksuniversiteit Groningen) en International Management (Business Universiteit Nyenrode) is hij gedreven om succes te boeken. Julian mag je altijd wakker maken voor potentiële nieuwe Storage Share locaties, het vieren van mijlpalen en een mooie lange reis naar een warm land.

Bekijk onze opslagruimtes