Particulieren

Storage Share

Storage Share is de online marktplaats voor het huren en verhuren van ruimtes die je kunt gebruiken als opslaglocatie. Je kunt ons zien als “de Airbnb voor opslagruimte”. Of het nu gaat om garageboxen of bergingen je zoekt, vindt en boekt via Storage Share altijd een opslagruimte in jouw buurt!

De voordelen van Storage Share

Inkomsten

Verdien geld met jouw lege garagebox, berging of extra kamer door deze te verhuren aan mensen uit jouw buurt. Waarom zou je het leeg laten staan?

Duurzaam

Door het verhuren van jouw ongebruikte ruimte kunnen we bestaande ruimtes efficiënter gebruik een gaan we onnodige leegstand tegen. Samen hebben we de ruimte!

Sociaal

Omdat we zien dat verhuurders vooral aanvragen van buurtgenoten krijgen verhuur je je ruimte meestal aan iemand uit jouw buurt! Sociaal toch?

Samen hebben we de ruimte

Lennaert: Garagebox voor motorstalling

"Ik huur de garage zelf van een vastgoedeigenaar. Door een deel van mijn garagebox te verhuren aan Bastiaan voor het stallen van zijn motor verdien ik een stuk van mijn eigen huur terug. Bovendien ben ik hierdoor ook nog eens een bevriend geraakt met een gelijkgestemde motorfanaat."

Miriam: Berging

"Ik woon in het centrum van Amsterdam en gebruik mijn eigen berging eigenlijk nauwelijks. Aangezien ik een groot voorstander ben van de deeleconomie stel ik graag mijn berging beschikbaar aan iemand die ruimte nodig heeft."

Storage Share in de media

De Financiele Telegraaf
Dagblad van het Noorden
Quote
Baaz
BNR Nieuwsradio
Sprout

Hoe werkt het

1. Plaats een advertentie

Maak een profiel aan op Storage Share met jouw Facebook account en plaats in een paar minuten jouw lege ruimte op Storage Share. Mocht je hulp nodig hebben dan kun je simpel contact met ons opnemen via 085 - 060 76 86.

2. Ontvang aanvragen van huurders

Nadat jouw advertentie compleet is kunnen potentiële huurders reageren op jouw advertentie. Ga met hen het gesprek aan, laat ze de ruimte zien en kijk of het jou bevalt.

3. Accepteer aanvragen en start met verdienen

Past de huurder bij jouw ruimte? Accepteer dan zijn huuraanvraag en bevestig daarmee de verhuur van jouw ruimte. Zodra de huurder de eerste maand heeft betaald begin je met verdienen!

Chat