Vastgoedeigenaren

Storage Share

Storage Share is de online marktplaats voor het huren en verhuren van ruimtes die gebruikt kunnen worden als opslaglocatie. Of het nu gaat om garageboxen, bergingen of leegstaande kantoren, vastgoedeigenaren kunnen deze ruimtes via Storage Share gemakkelijk verhuren als (tijdelijke) opslagruimte.

Hoe werkt het?

Wij werken voor onder andere

Leegstaand kantoor Almere

Voor Annexum is in december 2016 begonnen met de verhuur van opslagruimtes in een kantoor aan de Transistorstraat 18 te Almere, dat daarvoor reeds 5 jaar leeg stond. Om gedurende de leegstandsperiode rendement te behalen, is dit pand voor opslagruimte via Storage Share aangeboden aan particulieren voor inboedelopslag. Via het platform is binnen vijf maanden circa driekwart van de beschikbare ruimte verhuurd.

De gemiddelde markthuur in de opslagbranche ligt op €200,- per m2 per jaar

Langdurig leegstaande garageboxen

In april 2017 is voor Amvest begonnen met de verhuur van langdurig leegstaande garageboxen. Dit betroffen garageboxen in middelgrote steden door heel Nederland en veelal buiten het centrum gelegen. Door een unieke doelgroep aan te spreken is binnen twee weken ruim 70% van het aanbod verhuurd.

Verschillende mogelijkheden

Garageboxen

Dankzij onze ervaring weten wie middels gerichte online marketingcampagnes precies de juiste doelgroep aan te spreken en daarmee de meeste garageboxen snel te verhuren.

Meer informatie

Leegstaande gebouwen

Leegstaand kantoor, schoolgebouw of zelfs een verzorgingstehuis? Via Storage Share worden individueel afsluitbare ruimtes binnen deze objecten gemakkelijk verhuurd aan particulieren en bedrijven.

Meer informatie

Leegstaande ruimtes

Ook ongebruikte niet verhuurbare ruimtes binnen gebouwen kunnen gemakkelijk worden verhuurd als opslagruimte. Denk hierbij aan afgesloten ruimtes in kelders, ruimtes zonder daglicht of archiefruimtes.

Bestaande opslaglocaties

Heb je een bestaande opslaglocatie, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij de (online) marketing om zo meer huurders nieuwe huurders aan te trekken? Storage Share kan je hierbij helpen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jouw opslaglocatie kunnen betekenen.

Open ruimte

Heb je te maken met een grote open ruimte zoals een kelder, bedrijfshal of open kantoorvloer? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken van het verbouwen van de ruimte tot opslaglocatie.

Storage Share in de media

De Financiele Telegraaf
Dagblad van het Noorden
Quote
Baaz
BNR Nieuwsradio
Sprout

Adviseurs

René Hogenboom

René Hogenboom

Oud CEO Altera Vastgoed
Vastgoed adviseur

Joost van Gestel

Joost van Gestel

CEO Camelot Europe
Vastgoed adviseur

Antoine Boelen

Antoine Boelen

Angel investor
Financieel adviseur

Samen hebben we de ruimte

Hoe werkt het?

Plaatsen ruimte

Wij plaatsen de ruimtes van vastgoedeigenaren op het platform en geven advies over de te hanteren prijzen.

Marketing

Wij kunnen voor elke locatie specifieke online marketingcampagnes inrichten. Hiermee bereiken we precies de juiste doelgroep zodat je op een kosten efficiënte manier nieuwe huurders verkrijgt.

Huuraanvragen

Potentiële huurders reageren via ons platform en de eigenaren ontvangen rechtstreeks de huuraanvragen en handelen deze af. Of laten de hele afhandeling aan ons over. Indien gewenst kunnen wij o.a. een juridisch goedgekeurd (online te ondertekenen) opslagcontract en algemene voorwaarden leveren.

Inkomsten

Wij kunnen ook het verkrijgen van de betalingen van huurders uit handen nemen. De huurder betaalt dan elke maand zijn huurbedrag via automatische incasso aan ons en wij maken elke maand de totale som van alle huurders naar je over. Wil je zelf de betalingen rechtstreek regelen met de huurder? Ook dat is bij ons geen probleem.

Neem contact op

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw portefeuille? Mail dan naar julian@storage-share.nl. Wil je dat wij je terugbellen? Vul dan het contactformulier in.

Chat