9.2/10
085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu

Storage Share: Veilige en schone opslagruimte.
Altijd dichtbij.

Sinds 2016 bieden wij ruimte voor jouw spullen, overal in Nederland. Met de allerbeste service zijn we altijd dichtbij. Onze opslagruimtes zijn veilig, schoon en droog, zodat jij meer ruimte kunt ervaren in je dagelijkse leven. Of het nu tijdelijk is of voor de lange termijn, jij bepaalt.

Met onze voortdurende groei en ontwikkeling blijven we ons inzetten om hoogwaardige opslagoplossingen te bieden voor iedereen, altijd dichtbij en betrouwbaar. We zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst. Samen hebben we de ruimte!

Storage Share Team
Vandaag de dag

Storage Share

50 Vestigingen
14.809 Huurders geholpen
18 Teamleden
9.2 Uit 2033 reviews
Het Storage Share team
Rens Hobo

Rens Hobo

Algemeen medewerker
Julian Doorten

Julian Doorten

Co-founder & CEO
Daniël Coers

Daniël Coers

Manager Finance
Lex Hadders

Lex Hadders

Algemeen medewerker
Anthony Roumeliotis

Anthony Roumeliotis

Manager Sales & Operations
Ole Siemer

Ole Siemer

Algemeen medewerker
Lodewijk Krabbe

Lodewijk Krabbe

Algemeen medewerker
Thomas van der Veen

Thomas van der Veen

Algemeen medewerker
Carlien Beltman

Carlien Beltman

Medewerker Finance
Pepijn Otto

Pepijn Otto

Algemeen medewerker
Romaissa Bazaanine

Romaissa Bazaanine

Medewerker Sales & Operations
Daan Nijland

Daan Nijland

Algemeen medewerker
Ibrahim Aachak

Ibrahim Aachak

Medewerker Operations
Rigel Verhoef

Rigel Verhoef

Medewerker Finance
Teun Bolwijn

Teun Bolwijn

Medewerker Sales & Operations
Luc Thuijs

Luc Thuijs

Algemeen medewerker
Dina Lounis

Dina Lounis

Development Assistent
Niels van Eck

Niels van Eck

Co-founder & CTO
2024

Vernieuwde website

Op 1 december 2016 lanceerden we onze website, die met kleine updates grotendeels hetzelfde bleef tot begin 2024. Nu focussen we ons volledig op langjarige huur van bedrijfsruimtes, omgebouwd tot moderne self-storage gebouwen. Tijd voor een nieuwe website! De focus is verschoven van goedkoop naar kwaliteit, nog steeds betaalbaar, met eerlijke prijzen en zonder verborgen kosten.

Dankzij ons groeiend aantal vestigingen hebben we een steeds betere landelijke dekking. Onze uitstekende klantenservice is altijd dichtbij. 

We hebben inmiddels meer dan 14.000 huurders geholpen met het vinden van de perfecte opslagruimte en zijn trots op hun waardering en onze uitstekende reviews.

2023

Opnieuw een van de snelst groeiende bedrijven van Europa

Ook in 2023 behoort Storage Share tot de 1000 snelst groeiende bedrijven van Europa volgens de FT1000 van de Financial Times. We zijn één van de 31 Nederlandse bedrijven en staan dit keer op plek 681.

2023

Drie jaar op een rij FD Gazellen Awards

Voor het derde jaar op rij behoren we tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland en hebben we een FD Gazellen Award ontvangen.

2022 - 2023

Steeds meer locaties

Elke maand transformeren we panden naar mooie Storage Share locaties, zoals in Venlo, Beek en Donk, Hardenberg,Heerjansdam,Zutphen, Edam, Elburg, Diemen, Putten, Emmen, Drachten en Assen. Ook breiden we bestaande locaties steeds verder uit. Steeds meer mensen maken met volle tevredenheid gebruik van onze service.

2023

Een van de snelstgroeiende bedrijven van Europa!

Storage Share is opgenomen in de prestigieuze FT-1000 2023 van de gerenommeerde Britse krant Financial Times, met een groei van 401,3 procent. We staan op de 394e plaats en zijn een van de 14 Nederlandse bedrijven op de lijst.

2022

Opnieuw in de prijzen

In 2022 ontvingen we opnieuw een FD Gazellen Award en behoorden we wederom tot de top 50 in de Deloitte Technology Fast 50. Daarnaast werden we door MT/Sprout uitgeroepen tot een van de 50 meest uitdagende, innovatieve en snelgroeiende bedrijven van Nederland.

2022 - 2023

Verhoogde zichtbaarheid

Naast het openen van nieuwe locaties werken we aan onze zichtbaarheid. Onze panden zijn herkenbaar door de kenmerkende Storage Share blauwe kleuren. Onze bussen, bemand door onze collega's, zijn regelmatig op de weg te zien voor onderhoud en controles.

2022

Bijzondere locatie

In 2022 verlegden we onze focus volledig naar het transformeren van gebouwen naar hoogwaardige self-storage locaties. De meest bijzondere locatie openden we in het Parkstad Limburg stadion van Roda JC, met 165 nieuwe opslagruimtes onder de tribune.

2021

Eerste FD Gazellen award

In 2021 ontvingen we voor het eerst de FD Gazellen Award, een prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

2021

Derde plaats in de Technology Fast 50

In de prestigieuze Deloitte Technology Fast 50 van 2021 werden we uitgeroepen tot het op twee na snelst groeiende tech-bedrijf van Nederland, met een omzetgroei van 2.628 procent.

2021

Vijf jaar Storage Share

In vijf jaar tijd hebben we:

  • Meer dan 5.000 huurders geholpen
  • 15.000 huuraanvragen ontvangen
  • Een gemiddelde beoordeling van 8,9 van onze huurders gekregen
  • 86 opslaglocaties geopend
  • Meer dan 4.000 opslagruimtes gecreëerd
2019 - 2020

Verdere uitbreiding

In 2019 en 2020 lag onze focus op het openen van nieuwe locaties, zoals in GroningenMeppelSneekVeendam en Hoofddorp. We werkten stap voor stap naar een landelijk dekkend netwerk van moderne opslaglocaties.

December 2018

Eerste "eigen" locatie

Onze groei maakte het mogelijk om langdurig panden te huren en te transformeren naar self-storage locaties. In Hoogeveen openden we onze eerste eigen vestiging in het voormalige Autodrome pand, dat razendsnel vol zat. Inmiddels hebben we deze locatie meerdere keren uitgebreid.

Het Dagblad van het Noorden schreef een leuk artikel over de opening van deze vestiging. 

2017 - 2018

Groei met kantoorpanden

Nog voor de lancering in 2016 zagen vastgoedpartijen de mogelijkheden van ons platform. Ze konden leegstaande kantoren, garageboxen en bergingen via Storage Share te gelde maken. Dit leidde tot interesse van Merin en Annexum en een in een artikel op de website van Vastgoedjournaal.

In 2017 en 2018 groeide het aantal locaties hard en steeds meer vastgoedpartijen benaderden ons met leegstaande kantoorpanden. We richtten ons volledig hierop en maakten nuttig gebruik van deze panden. Het NVM-magazine schreef een mooi artikel hierover.

Mei 2017

Genomineerd voor de Young Business Award

We waren een van de 12 genomineerde bedrijven voor de Young Business Award, mede-georganiseerd door MT/Sprout. Hoewel we niet wonnen, waren de complimenten van de jury een erkenning van ons potentieel.

2017

Pi Labs accelerator in Londen

Nog voor onze lancering trokken we de aandacht van Pi Labs, een Engelse technologische vastgoedinvesteerder. We werden geselecteerd voor hun jaarlijkse acceleratorprogramma, wat resulteerde in een artikel in de Telegraaf op. In Londen deden we veel kennis op en werkten we hard aan ons platform.

1 december 2016

Samen hebben we de ruimte

Na maanden van voorbereiding lanceerden we op 1 december 2016 het Storage Share platform met de slogan "Samen hebben we de ruimte". De eerste aanbieders en huurders volgden al snel, en ons avontuur begon echt!

Speciaal voor de lancering hadden we een mooie uitleg video laten maken.

2016

Het begin van Storage Share

In de zomer van 2016 begonnen Julian en Niels met de ontwikkeling van Storage Share. Hun idee was een platform waarop aanbieders van ruimte in contact konden komen met mensen die opslagruimte zoeken, van een berging of garagebox tot een zolder. Onder andere de ondernemer schreef erover.