Wij zijn Storage Share

Storage Share

Storage Share is de online marktplaats voor het huren en verhuren van ruimtes die je kunt gebruiken als opslaglocatie. Je kunt ons zien als "de Airbnb voor opslagruimte". Of het nu gaat om garageboxen, bergingen of leegstaande kantoren, je zoekt, vindt en boekt via Storage Share altijd een opslagruimte in jouw buurt!

Omdat traditionele opslagbedrijven onbetaalbaar zijn hebben we een betere oplossing bedacht. Wij maken met ons platform ongebruikte ruimtes van vastgoedeigenaren beschikbaar. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen die tijdelijk of langdurig extra ruimte nodig heeft dit tegen een eerlijke prijs kan huren.

Storage Share in de media

De Leeuwarder Courant
Dagblad van het Noorden
Quote
Baaz
BNR Nieuwsradio
Sprout

Samen hebben we de ruimte

Team

Julian Doorten

Julian Doorten

Co-founder & CEO

Niels van Eck

Niels van Eck

Co-founder & CTO

Tom de Keijzer

Tom de Keijzer

Partner

Daniël Coers

Daniël Coers

Expert in opslag

Daniël Coers

Leander Butz

Expert in opslag

Monica Tadrous

Monica Tadrous

Operations

David Scholte

David Scholte

Technisch support

Samenwerkingen

LeanPeople

InvesteerdersNa de lancering eind 2016 is Storage Share gekozen om begin 2017 deel te nemen aan de jaarlijkse accelerator van PropTech investeerder Pi Labs in Londen.

Neem contact op

Heb je vragen voor Storage Share of ben je benieuwd of ook jouw lege ruimte verhuurd kan worden via het platform van Storage Share? Kijk dan snel op onze verhuurderspagina voor vastgoedeigenaren. Wil je in contact komen met ons? Vul dan het contactformulier in.