Opslagruimte in Nieuwegein

Zoek je opslagruimte in Nieuwegein?

Snel betrouwbare opslagruimte in Nieuwegein nodig? In 12 minuten rij je via de A.C. Verhoefweg naar onze vestiging in Utrecht. Storage Share maakt het voor jou nog makkelijker. Via de site van Storage Share reserveer je eenvoudig een ruimte. Wil je daar niet te veel voor betalen? Bekijk dan nu de mogelijkheden van onze miniopslagruimtes voor Nieuwegein. De opslagruimtes zijn zowel geschikt voor particuliere inboedels als zakelijke goederen. Je huurt al een opslagruimte van 2 m² vanaf één maand of langer! Heb je hulp nodig met het inschatten van de juiste ruimte? Bel dan snel met onze opslagexpert!

Onze opslaglocaties in de buurt van Nieuwegein

5 redenen om te kiezen voor de unieke Storage Share formule

  • Altijd en overal de scherpste prijsgarantie
  • Goed bereikbaar, iedere dag toegankelijk met eigen sleutel
  • Schoon, droog en goed beveiligd
  • Voor korte of langere tijd – je huurovereenkomst is per maand opzegbaar
  • Opslag op maat – voor kleine of grote volumes
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Betaal voor opslagruimte in Nieuwegein niet meer dan nodig is

Ook jij kunt bij Storage Share een vaste of tijdelijke opslagruimte huren in de buurt van Nieuwegein. Daarmee ben je verzekerd van een vaste plek voor je spulletjes. Wij garanderen de laagste huurprijs in onze goed bereikbare en veilige opslaglocatie.

Betrouwbare opslaglocatie Nieuwegein

Een wereldreis, in afwachting van je nieuwe woning of ruimtegebrek. Er zijn allerlei redenen om tijdelijk je spullen op te slaan. Bij Storage Share huur je een privéopslag met jouw eigen sleutel. Onze opslaglocatie in de buurt van Nieuwegein is veilig, droog en schoon. Je huurt je eigen box voor minimaal één maand en kunt daarna maandelijks gratis opzeggen.

Opslagruimte huren zonder gedoe

Wat je ook wilt bewaren en beschermen, bij ons huur je opslagruimte zonder gedoe. Tegen een eerlijke kubiekemeterprijs, zonder bijkomende kosten voor services waar je niet op zit te wachten. Kun je advies gebruiken bij het bepalen van het aantal kubieke meters dat je nodig hebt? Neem dan contact op met onze opslagexpert!

Wat anderen zeggen over Storage Share

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor
Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share https://storage-share.nl/img/logo-horizontaal.png 0850607686 8.9/10 van 457 beoordelingen op

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade