Opslagruimte in Houten

Opslagruimte in Houten is prijzig, maar niet bij ons!

Wil je een vaste of tijdelijke opslagruimte huren in Houten? Op een betrouwbare locatie? Storage Share heeft in Houten verschillende opslagruimtes beschikbaar. Nooit meer ruimtegebrek, niet te veel betalen. Je huurt je eigen opslagruimte voor de periode die jou past. Voor je inboedel, huisraad of andere spullen. Zien wij jou terug als nieuwe huurder bij ons? 

Onze opslaglocaties in de buurt van Houten

5 redenen om te kiezen voor de unieke Storage Share formule

  • Altijd en overal de scherpste prijsgarantie
  • Goed bereikbaar, iedere dag toegankelijk met eigen sleutel
  • Schoon, droog en goed beveiligd
  • Voor korte of langere tijd – je huurovereenkomst is per maand opzegbaar
  • Opslag op maat – voor kleine of grote volumes
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Betaal voor opslagruimte in Houten niet meer dan nodig is

Voor gemeentes dichtbij grote steden zoals Houten in Nederland, is het vinden van een geschikte opslagruimte een uitdaging. Als je al een opslagruimte hebt gevonden, zijn deze vaak veelste duur voor de portemonnee. Daarom hebben wij in Houten opslagruimtes beschikbaar tot aan 76 m2 gebouwd die al te huur zijn vanaf één maand. 

Betrouwbare opslaglocatie Houten 

Eindeloze zoektocht naar opslagruimte in huis, gehannes met grote kasten, ligt de zolder helemaal vol? Hoe reken je daar voorgoed mee af? Heel simpel: een vaste of tijdelijke opslagruimte huren. Bij Storage Share doe je dat tegen de beste voorwaarden en de scherpste prijs in Houten. Je krijgt je eigen ruimte met jouw eigen sleutel. Gebruik de opslagruimte als een verlengstuk van je huis! Opslagruimte huren bij Storage Share in Houten is ook ideaal voor inwoners van Utrecht, Nieuwegein, Vianen, Bunnik, Odijk, Vechten, Schalkwijk en Everdingen. 

Opslagruimte huren zonder fratsen

Een efficiënte oplossing voor je opslagprobleem: huur een opslagruimte bij Storage Share in Houten. Hier kun je je inboedel, dozen of huisraad gemakkelijk kwijt. Onze opslaglocatie is goed bereikbaar en veilig. Met je maandcontract zit je verder nergens aan vast. Verlengen is gemakkelijk en als contractant krijg je altijd voorrang. Verder geldt: vrijheid, blijheid. Of je nu woont of werkt in Houten, voor korte of langere tijd, je eigen opslagruimte huren is gauw geregeld. 

Wat anderen zeggen over Storage Share

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor
Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share https://storage-share.nl/img/logo-horizontaal.png 0850607686 8.9/10 van 445 beoordelingen op

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Veelgestelde vragen

Hoeveel m³ opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Utrecht huur je een opslagruimte vanaf 5m³ tot 32m³. 

Wat zijn de kosten voor het huren van een opslagruimte nabij Houten?

De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte, van € 85,00 per maand voor een XS (5 m³) tot € 210,00 per maand voor een XXL (32 m³) opslagruimte.

Zijn er verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (5 m³) tot XXL (32 m³), evenals grotere oppervlaktesZoek je naar een ruimte voor archiefopslag of opslag voor verhuisdozen, kies dan voor een XS-opslagruimte. Heb je meubelopslag of bandenopslag nodig? Kies dan voor XL of XXL. Als blijkt dat je een grotere of kleinere ruimte nodig hebt, dan kun je tijdens het inchecken nog wisselen van ruimte. Geen zorgen dus over het kiezen van de juiste grootte opslagruimte. Wij hebben altijd een geschikte opslagruimtes voor jou beschikbaar. Op enkele minuten afstand van Houten, in Utrecht, is de dichtstbijzijnde opslagruimte gevestigd.

Hoe lang kan ik een opslagruimte huren nabij Houten?

Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt, met een minimale huurperiode van één maand. Daarna kun je maandelijks kosteloos opzeggen.

Hoe is de beveiliging van de opslagruimtes geregeld?

De opslagruimtes zijn veilig en droog. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Is er 24/7 toegang tot mijn opgeslagen spullen?

Onze opslagruimtes zijn elke dag tussen 7:00 en 23:00 uur geopend. Binnen de openingstijden heb je op elk gewenst moment toegang tot je opslagruimte met je eigen sleutel.

Kan ik mijn opslagruimte gemakkelijk upgraden of verkleinen?

Tijdens het inchecken kun je nog wisselen van ruimte als je een grotere of kleinere opslagruimte wilt.

Zijn de opslagruimtes schoon en goed onderhouden?

De opslagruimtes zijn schoon, droog en goed onderhouden.

Hoe kan ik een opslagruimte reserveren in de buurt van Houten?

De dichtstbijzijnde opslagruimtes in Houten zijn onze opslagruimtes in Utrecht. Je kunt eenvoudig online reserveren via onze website. Om een opslagruimte te reserveren, kun je ook contact opnemen met opslagexpert Anthony via 085 060 76 86 of [email protected].

Wat gebeurt er als ik mijn huurperiode wil verlengen of beëindigen?

Je huurt bij Storage Share flexibel. Jij bepaalt of je maar één maand of zelfs jaren wilt blijven huren. Na de eerste maand kun je de huur van je opslagruimte maandelijks beëindigen. 

Is er een verzekering beschikbaar voor mijn opgeslagen goederen?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Informeer je verzekeraar over de opslag in de opslagruimte aan de Kanaalweg in Utrecht.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar