Opslagruimte in Hengelo

Zoek je goedkope opslagruimte in Hengelo?

Heb je een tijdelijke of langdurige opslagruimte nodig in Hengelo? Omdat we een langdurig leegstaande kantoren ombouwen naar mini-opslaglocaties kunnen we onze opslagruimtes super goedkoop aanbieden. Al te huur vanaf één maand en zonder bijkomende kosten. Twijfel je over de grootte? Bel dan met onze opslagexpert! 

Onze opslaglocaties in de buurt van Hengelo

5 redenen om te kiezen voor de unieke Storage Share formule

  • Altijd en overal de scherpste prijsgarantie
  • Goed bereikbaar, iedere dag toegankelijk met eigen sleutel
  • Schoon, droog en goed beveiligd
  • Voor korte of langere tijd – je huurovereenkomst is per maand opzegbaar
  • Opslag op maat – voor kleine of grote volumes
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Goedkope opslagruimte in Hengelo

Door ons unieke concept kunnen we de scherpste prijs aanbieden en betaal je bij ons dus nooit te veel. Onze formule is in heel Nederland een groot succes en ook Hengelo zit bijna altijd vol. Tip: Informeer naar de actuele beschikbaarheid, ook als je pas een opslagruimte nodig hebt over een paar maanden. Opslagruimte huren bij Storage Share in Hengelo is ook ideaal voor inwoners van Delden, Borne, Hasseler Es, Bornebroek en De Essen.

Mini-opslag Hengelo, zonder franjes

Je zoekt een betaalbare opslagbox in Hengelo. Zonder toeters of bellen. Op een goed bereikbare locatie, waar je altijd bij kunt en waar je snel kunt in- en uitladen. Bij ons krijg jij je eigen opslagruimte en hier kun je dagelijks van 7:00 - 23:00 zelfstandig in. Je opslagbox is stevig afgesloten en goed beveiligd. Ook maken we gebruik van digitale toegangscontrole en beveiligingscamera's. Dit alles zodat jouw spullen veilig staan tijdens de opslagperiode.

Scherpe prijs en eerlijke huurvoorwaarden 

Altijd de scherpste prijs. Een goede reden om te kiezen voor Storage Share. Je zit bij ons nergens aan vast. Je huurt je tijdelijke opslagruimte in Hengelo voor minimaal één maand. Daarna kun je je mini-opslag op elk gewenst moment gratis opzeggen. Dat is opslagruimte in Hengelo huren zonder poespas.

Onze opslagexpert helpt je graag verder

Alleen een paar dozen, een stapel boeken of een een hele inboedel. Huur een opslagbox op maat. Tegen de laagste vierkante meterprijs, zonder bijkomende kosten. Wil je weten hoeveel m2 je nodig hebt? Onze opslagexpert helpt je graag verder met een vrijblijvend advies. Neem nu contact op.

Wat anderen zeggen over Storage Share

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor
Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share https://storage-share.nl/img/logo-horizontaal.png 0850607686 8.9/10 van 445 beoordelingen op

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Veelgestelde vragen

Hoeveel m³ opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Zutphen huur je een opslagruimte vanaf 5m³ tot 33m³. 

Wat zijn de kosten voor het huren van een opslagruimte nabij Hengelo?

De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte, van € 35,00 per maand voor een XS (5 m³) tot € 110,00 per maand voor een XXL (33 m³) opslagruimte.

Zijn er verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (5 m³) tot XXL (33 m³), evenals grotere oppervlaktesZoek je naar een ruimte voor archiefopslag of opslag voor verhuisdozen, kies dan voor een XS-opslagruimte. Heb je meubelopslag of bandenopslag nodig? Kies dan voor XL of XXL. Als blijkt dat je een grotere of kleinere ruimte nodig hebt, dan kun je tijdens het inchecken nog wisselen van ruimte. Geen zorgen dus over het kiezen van de juiste grootte opslagruimte. Wij hebben altijd een geschikte opslagruimtes voor jou beschikbaar. Op enkele minuten afstand van Hengelo, in Zutphen, is de dichtstbijzijnde opslagruimte gevestigd.

Hoe lang kan ik een opslagruimte huren nabij Hengelo?

Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt, met een minimale huurperiode van één maand. Daarna kun je maandelijks kosteloos opzeggen.

Hoe is de beveiliging van de opslagruimtes geregeld?

De opslagruimtes zijn veilig en droog. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Is er 24/7 toegang tot mijn opgeslagen spullen?

Onze opslagruimtes zijn elke dag tussen 7:00 en 23:00 uur geopend. Binnen de openingstijden heb je op elk gewenst moment toegang tot je opslagruimte met je eigen sleutel.

Kan ik mijn opslagruimte gemakkelijk upgraden of verkleinen?

Tijdens het inchecken kun je nog wisselen van ruimte als je een grotere of kleinere opslagruimte wilt.

Zijn de opslagruimtes schoon en goed onderhouden?

De opslagruimtes zijn schoon, droog en goed onderhouden.

Hoe kan ik een opslagruimte reserveren in de buurt van Hengelo?

De dichtstbijzijnde opslagruimtes in Hengelo zijn onze opslagruimtes in Zutphen. Je kunt eenvoudig online reserveren via onze website. Om een opslagruimte te reserveren, kun je ook contact opnemen met opslagexpert Anthony via 085 060 76 86 of [email protected].

Wat gebeurt er als ik mijn huurperiode wil verlengen of beëindigen?

Je huurt bij Storage Share flexibel. Jij bepaalt of je maar één maand of zelfs jaren wilt blijven huren. Na de eerste maand kun je de huur van je opslagruimte maandelijks beëindigen. 

Is er een verzekering beschikbaar voor mijn opgeslagen goederen?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Informeer je verzekeraar over de opslag in de opslagruimte aan de Zweedsestraat in Zutphen.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar