Opslagruimte in Foxhol

Opzoek naar een opslagruimte in Foxhol?

Wil je een vaste of tijdelijke opslagruimte huren in Foxhol? Op een goed bereikbare veilige locatie? Storage Share heeft in Foxhol verschillende opslagruimtes beschikbaar. Niet te duur voor de portemonnee, wel goed! Je huurt je eigen ruimte voor de periode die jou past, al vanaf één maand! Ben je er niet zeker over hoeveel ruimte je precies nodig hebt voor je inboedel? Vraag het onze opslagexpert! 

Onze opslaglocaties in de buurt van Foxhol

5 redenen om te kiezen voor de unieke Storage Share formule

  • Altijd en overal de scherpste prijsgarantie
  • Goed bereikbaar, iedere dag toegankelijk met eigen sleutel
  • Schoon, droog en goed beveiligd
  • Voor korte of langere tijd – je huurovereenkomst is per maand opzegbaar
  • Opslag op maat – voor kleine of grote volumes
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Nooit meer te veel betalen voor een opslagruimte in Foxhol?

Het vinden van een goede opslagruimte in dorpen is niet eerder zo makkelijk en goedkoop geweest. We hebben in Foxhol vele ruimtes van 30 m2 beschikbaar voor de opslag van inboedels, huisraad en zakelijke goederen. Bij ons betaal je alleen de maandprijs en die is altijd laag in vergelijking met onze concurrenten! Daarnaast betaal je bij ons ook niet voor services waar je toch geen gebruik van wil maken. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Ruimte nodig?

Heb jij een eindeloze zoektocht naar opslagruimte in huis? Heb jij ook grote kasten in jouw woonkamer staan? Ligt jouw zolder ook helemaal vol? Hoe reken je daar voorgoed mee af? Heel simpel: Huur een tijdelijke of vaste opslagruimte in Foxhol bij Storage Share. Bij ons huur je een ruimte tegen de beste voorwaarden en de scherpste prijs. Je krijgt je eigen ruimte met jouw eigen sleutel. Gebruik de opslagruimte als een verlengstuk van je huis! Opslagruimte huren bij Storage Share in Foxhol is ook ideaal voor inwoners van Hoogezand, Kolham, Korpswolde, Meerwijck, Gorecht en Wolwijck.

Bij Storage Share helpen we je graag verder

Wat losse inboedel, een hele huisraad of dozen vol waardevolle boeken? Huur een opslagruimte in precies het formaat dat jij nodig hebt. Je kunt bij ons kiezen uit ruimtes op de begane grond of op de 1e etage. Wil je meer weten over onze specifieke opslaglocaties in Foxhol? Onze opslagexpert helpt je graag verder!

Wat anderen zeggen over Storage Share

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor
Facebook 1962 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share https://storage-share.nl/img/logo-horizontaal.png 0850607686 8.9/10 van 403 beoordelingen op

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade