Beschikbare opslagruimtes

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
5 m3 11 m3 16 m3 22 m3 28 m3 33+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
prijs per maand
Prijs per maand
€ 95 € 130 € 160 € 190 € 220 € 250
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

Moeite met inschatten hoeveel ruimte je nodig hebt? Gebruik onze opslagruimte calculator of neem vrijblijvend contact op met onze opslagexpert Anthony via 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren in Duiven (self-storage)

Opslagruimte huren in Duiven voor de laagste tarieven

Ben je aan het zoeken naar een betrouwbare garagebox in de buurt van onder andere Duiven, Westervoort, Oud Zevenaar, Arnhem, Huissen en Velp? Dan kun je nu direct stoppen met zoeken, want bij Storage Share bieden wij gegarandeerd de goedkoopste opslagruimtes van heel Nederland! Onze opslag locatie in Duiven is gemakkelijk bereikbaar voor in- en uitladen en de hele dag uitstekend toegankelijk.

Zelfstandige toegang

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1962 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 408 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

Impact 1-15

Gegarandeerd de goedkoopste opslagruimte huren in Duiven!

Je komt vanuit de snelweg gemakkelijk bij je opslagbox in Duiven. Bij je opslagbox ontvang je jouw eigen sleutel, zodat je de hele dag door zelf bij je opslagruimte kan en niet op anderen hoeft te wachten. Als je niet vast wil zitten aan een lang contract is dat bij ons absoluut geen probleem! Bij Storage Share kun je namelijk altijd je opslagruimte opzeggen nadat je na één maand je huur hebt betaald. Hiermee weet je zeker dat je nooit langer voor je opslagruimte betaalt dan je er gebruik van maakt. Hiernaast weet je zeker dat je bij ons de voordeligste opslagruimtes van Nederland hebt. Binnen onze formule bouwen we namelijk opslagruimtes in leegstaande panden die niet worden gebruikt. Zo liggen onze kosten lager en daardoor betaal jij de laagste huurprijs van alle opslagruimte aanbieders. Je weet zeker dat je spullen direct in je opslagbox kunnen worden gezet. De opslagruimtes worden namelijk uitstekend onderhouden, zodat ze altijd schoon en droog zijn op het moment dat jij je sleutel komt ophalen. Deze opslagruimte is het beste alternatief op een generieke garagebox.  

Offerte opslagruimte huren Duiven - Impact 1-15

 • Opslagruimte op maat huren voor de scherpste prijs
 • Opslagruimte huren zolang als je wil
 • Gegarandeerd de laagste prijs voor je opslagruimte 
 • Opslagbox is alle dagen uitstekend bereikbaar
 • Schoon, beveiligd en droog
 • Lift aanwezig bij de opslagruimte
 • Gebouw en opslagruimtes hebben goede toegankelijkheid

Opslagruimte huren in Duiven met garanties voor de scherpste prijs

Je betaalt bij ons alleen voor de opslagruimte waar je gebruik van maakt. Je kunt van tevoren gemakkelijk uitkiezen hoeveel kubieke meter je nodig denkt te hebben waardoor je niet meer zal betalen voor je garagebox dan nodig. Hiernaast hebben wij een hekel aan onverwachte kosten die er later bijkomen, dus die zal jij ook niet tegenkomen. Je betaalt alleen de prijs die staat vermeld wanneer je een offerte aanvraagt voor een opslagbox, niet meer. Je weet ook zeker dat je spullen veilig liggen in je opslagruimte, doordat er de hele dag door camera’s staan gericht op je opslagbox. Weet je niet zeker wat voor formaat opslagruimte je wil huren? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 085 - 06 07 686 of via onze chat. Ook als je andere vragen hebt hoef je niet te aarzelen om contact met ons op te nemen en er staat een opslag expert klaar om je te helpen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Wanneer je spullen uit een eengezinswoning wilt opslaan, heb je doorgaans 6 m2 opslagruimte nodig. Hierin sla je zo’n 210 dozen op. Voor een appartement is 4 m2 (genoeg voor 150 dozen) normaal gesproken voldoende. Wanneer je in een grotere woning woont, heb je vanzelfsprekend een grotere opslagruimte nodig. Ook is een grote opslagruimte aan te raden wanneer je veel grote objecten opslaat. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Duiven huur je een opslagruimte vanaf 2 m2 en groter.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Duiven?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Duiven al vanaf € 95,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Duiven?

Onze opslagruimte in Duiven is gevestigd aan de Impact 1-15. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Duiven?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Duiven. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Duiven huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Duiven gebruiken?

Een opslagruimte in Duiven huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Duiven?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de Impact 1-15 te Duiven. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Duiven?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de Impact in Duiven.

Wat gebeurt er als het gebouw wordt verhuurd?

Wij selecteren de gebouwen die wij aanbieden als opslagruimte zorgvuldig. De gebouwen staan meestal al jaren leeg en de kans op verhuur is klein. Mocht het gebouw toch worden verhuurd, zullen we altijd met je overleggen en indien gewenst vergelijkbare opslagruimte in de buurt aanbieden.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor