Opslagruimte in Duiven

Mini-opslag in Duiven tegen de laagste prijs

Goedkope en goede opslagruimte in Duiven nodig? Is de bereikbaarheid van jouw opslagruimte voor jou belangrijk? Heb je een voor korte of lange periode mini-opslag nodig? Bekijk dan snel bij onze gloednieuwe opslaglocatie in Doetinchem of Dieren! Makkelijk bereikbaar en al te huur vanaf 1 maand. Meer weten? Neem dan contact op met onze opslagexpert! 

Onze opslaglocaties in de buurt van Duiven

5 redenen om te kiezen voor de unieke Storage Share formule

  • Altijd en overal de scherpste prijsgarantie
  • Goed bereikbaar, iedere dag toegankelijk met eigen sleutel
  • Schoon, droog en goed beveiligd
  • Voor korte of langere tijd – je huurovereenkomst is per maand opzegbaar
  • Opslag op maat – voor kleine of grote volumes
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Huur opslagruimte in Duiven in jouw formaat 

Bij Storage Share huur je je eigen opslagbox in het formaat dat jij wenst. Onze boxen zijn gelegen op de begane grond of 1e etage. Heb je vragen over de voorwaarden of weet je niet precies hoeveel ruimte je nodig hebt? Bel dan met onze opslagexpert en hij helpt jou om de perfecte keuze te maken.

Betrouwbare opslaglocatie Duiven

In afwachting van je nieuwe woning, een wereldreis of heb je eigenlijk gewoon altijd ruimtegebrek in huis. Er zijn allerlei redenen om tijdelijk je inboedel en huisraad op te slaan. Bij Storage Share huur je een privé opslagruimte met jouw eigen sleutel. Onze opslaglocatie in Duiven is schoon, droog en goed bereikbaar. Je huurt je box voor minimaal één maand en daarna kun je maandelijks gratis opzeggen. Opslagruimte huren bij Storage Share in Duiven is ook ideaal voor inwoners van Westervoort, Stegeslag, Didam, Doesburg en Babberich.

Snel een opslagruimte huren zonder gedoe

Wat je ook wil bewaren, bij ons huur je een eigen opslagruimte in Duiven zonder gedoe. Tegen het scherpste tarief, zonder bijkomende kosten en dit regelen we voor jou binnen 5 minuten. Mail of bel met onze opslagexpert en doorloop met hem de stappen om een opslagruimte te reserveren. Heb je hem niet nu al maar pas over een paar maanden nodig? Ook dan kan het verstandig zijn om nu alvast te vragen naar de beschikbaarheid zodat we je niet teleur hoeven te stellen!

Wat anderen zeggen over Storage Share

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor
Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share https://storage-share.nl/img/logo-horizontaal.png 0850607686 8.9/10 van 457 beoordelingen op

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Veelgestelde vragen

Hoeveel m³ opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Dieren of Doetinchem huur je een opslagruimte vanaf 6m³ tot 36m³. 

Wat zijn de kosten voor het huren van een opslagruimte nabij Duiven?

De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte, van € 45,00 per maand voor een XS (6 m³) tot € 140,00 per maand voor een XXL (36 m³) opslagruimte.

Zijn er verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (6 m³) tot XXL (36 m³), evenals grotere oppervlaktesZoek je naar een ruimte voor archiefopslag of opslag voor verhuisdozen, kies dan voor een XS-opslagruimte. Heb je meubelopslag of bandenopslag nodig? Kies dan voor XL of XXL. Als blijkt dat je een grotere of kleinere ruimte nodig hebt, dan kun je tijdens het inchecken nog wisselen van ruimte. Geen zorgen dus over het kiezen van de juiste grootte opslagruimte. Wij hebben altijd een geschikte opslagruimtes voor jou beschikbaar. Op enkele minuten afstand van Duiven, in Dieren of Doetinchem, is de dichtstbijzijnde opslagruimte gevestigd.

Hoe lang kan ik een opslagruimte huren nabij Duiven?

Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt, met een minimale huurperiode van één maand. Daarna kun je maandelijks kosteloos opzeggen.

Hoe is de beveiliging van de opslagruimtes geregeld?

De opslagruimtes zijn veilig en droog. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Is er 24/7 toegang tot mijn opgeslagen spullen?

Onze opslagruimtes zijn elke dag tussen 7:00 en 23:00 uur geopend. Binnen de openingstijden heb je op elk gewenst moment toegang tot je opslagruimte met je eigen sleutel.

Kan ik mijn opslagruimte gemakkelijk upgraden of verkleinen?

Tijdens het inchecken kun je nog wisselen van ruimte als je een grotere of kleinere opslagruimte wilt.

Zijn de opslagruimtes schoon en goed onderhouden?

De opslagruimtes zijn schoon, droog en goed onderhouden.

Hoe kan ik een opslagruimte reserveren in de buurt van Duiven?

De dichtstbijzijnde opslagruimtes in Duiven zijn onze opslagruimtes in Dieren & Doetinchem. Je kunt eenvoudig online reserveren via onze website. Om een opslagruimte te reserveren, kun je ook contact opnemen met opslagexpert Anthony via 085 060 76 86 of [email protected].

Wat gebeurt er als ik mijn huurperiode wil verlengen of beëindigen?

Je huurt bij Storage Share flexibel. Jij bepaalt of je maar één maand of zelfs jaren wilt blijven huren. Na de eerste maand kun je de huur van je opslagruimte maandelijks beëindigen. 

Is er een verzekering beschikbaar voor mijn opgeslagen goederen?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Informeer je verzekeraar over de opslag in de opslagruimte aan de Imboslaan in Dieren.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar