Opslagruimte in Duiven

Mini-opslag in Duiven tegen de laagste prijs

Goedkope en goede opslagruimte in Duiven nodig? Is de bereikbaarheid van jouw opslagruimte voor jou belangrijk? Heb je een voor korte of lange periode mini-opslag nodig? Bekijk dan snel bij onze gloednieuwe opslaglocatie in Duiven! Makkelijk bereikbaar en al te huur vanaf 1 maand. Meer weten? Neem dan contact op met onze opslagexpert! 

Onze opslaglocaties in Duiven

5 redenen om te kiezen voor de unieke Storage Share formule

  • Altijd en overal de scherpste prijsgarantie
  • Goed bereikbaar, iedere dag toegankelijk met eigen sleutel
  • Schoon, droog en goed beveiligd
  • Voor korte of langere tijd – je huurovereenkomst is per maand opzegbaar
  • Opslag op maat – voor kleine of grote volumes
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Huur opslagruimte in Duiven in jouw formaat 

Bij Storage Share huur je je eigen opslagbox in het formaat dat jij wenst. Onze boxen zijn gelegen op de 2e en 3e etage, daardoor heb je nooit last van optrekkend vocht. Bovendien hebben we een grote lift beschikbaar waardoor de opslagruimtes gemakkelijk zijn te bereiken. Ook voor diegene die wat minder goed ter been is. Heb je vragen over de voorwaarden of weet je niet precies hoeveel ruimte je nodig hebt? Bel dan met onze opslagexpert en hij helpt jou om de perfecte keuze te maken.

Betrouwbare opslaglocatie Duiven

In afwachting van je nieuwe woning, een wereldreis of heb je eigenlijk gewoon altijd ruimtegebrek in huis. Er zijn allerlei redenen om tijdelijk je inboedel en huisraad op te slaan. Bij Storage Share huur je een privé opslagruimte met jouw eigen sleutel. Onze opslaglocatie in Duiven is schoon, droog en goed bereikbaar. Je huurt je box voor minimaal één maand en daarna kun je maandelijks gratis opzeggen. Opslagruimte huren bij Storage Share in Duiven is ook ideaal voor inwoners van Westervoort, Stegeslag, Didam, Doesburg en Babberich.

Snel een opslagruimte huren zonder gedoe

Wat je ook wil bewaren, bij ons huur je een eigen opslagruimte in Duiven zonder gedoe. Tegen het scherpste tarief, zonder bijkomende kosten en dit regelen we voor jou binnen 5 minuten. Mail of bel met onze opslagexpert en doorloop met hem de stappen om een opslagruimte te reserveren. Heb je hem niet nu al maar pas over een paar maanden nodig? Ook dan kan het verstandig zijn om nu alvast te vragen naar de beschikbaarheid zodat we je niet teleur hoeven te stellen!

Wat anderen zeggen over Storage Share

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor
Facebook 1966 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share https://storage-share.nl/img/logo-horizontaal.png 0850607686 8.9/10 van 373 beoordelingen op

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade