Opslagruimte huren aan de Kampenringweg in Gouda!

Altijd al op zoek geweest naar wat extra opslagruimte? Wil je je archief opslaan? Of heb je veel te veel spullen in je woning staan? Huur dan een opslagruimte in Gouda!


We bieden verschillende opslagruimtes aan in een kantoorpand aan de Kampenringweg 45C te Gouda op het kantorenpark De Goudse Poort.


Je ontvangt een pasje voor de centrale toegangspoort, een sleutel voor de toegangsdeur en jouw eigen ruimte. Het pand is tevens beveiligd met een alarm en ook daarvoor ontvang je een keytag. 


De ruimtes bevinden zich op de 2e verdieping en zijn gemakkelijk te bereiken met zowel de lift als de trap. 


Waarom huren via Storage Share?

  • 50% goedkoper
  • Vriendelijke medewerkers
  • Hoogstaande service


Nog niet helemaal zeker of zit je nog met vragen? Bel dan even via 085 - 06 07 686.

Deze opslagruimte is uitstekend geschikt voor

  • Inboedelopslag Inboedels
  • Bedrijfsopslag Bedrijfsopslag
  • Archiefopslag Archiefopslag

Veelgestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in een opslagruimte bij ons.

Zijn mijn spullen veilig?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in de opslagruimte. Jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Wat gebeurt er als het gebouw wordt verhuurd?

Wij selecteren de gebouwen die wij aanbieden als opslagruimte zorgvuldig. De gebouwen staan meestal al jaren leeg en de kans op verhuur is klein. Mocht het gebouw toch worden verhuurd, zullen we altijd met je overleggen en indien gewenst vergelijkbare opslagruimte in de buurt aanbieden.

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

We snappen dat het vaak moeilijk is om een goede inschatting te maken van hoeveel ruimte je precies nodig hebt. Bij ons kun je daarom tijdens het inchecken nog wisselen van ruimte indien het blijkt dat je toch een grotere of kleinere ruimte wil.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686