Huur opslagruimte in Soesterberg!

Ben jij ook op zoek naar tijdelijke opslagruimte in Soesterberg? Ga je verhuizen, verbouwen of ga je eindelijk die wereldreis maken? Sla dan gemakkelijk en veilig je spullen op in dit leegstaande kantoor aan de Amersfoortseweg in Soesterberg!

Omdat we gebruik maken van leegstaande ruimtes ben jij gemiddeld 50% goedkoper uit in vergelijking met de traditionele opslagbedrijven. Bovendien kies je voor duurzaamheid want wij bouwen geen nieuwe ruimtes, maar maken slim gebruik van de bestaande gebouwen. 

Je huurt een eigen ruimte op de 2e verdieping die gemakkelijk te bereiken is via de trap. 


Waarom huren zou je huren via Storage Share?

  • 50% goedkoper
  • Altijd goed bereikbaar
  • Milieubewust

Direct reserveren? Neem dan hier contact met ons op op of bel via 085 - 06 07 686.

Deze opslagruimte is uitstekend geschikt voor

  • Inboedelopslag Inboedels
  • Bedrijfsopslag Bedrijfsopslag
  • Archiefopslag Archiefopslag

Veelgestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in een opslagruimte bij ons.

Zijn mijn spullen veilig?

Ja, onze opslagruimtes zijn alleen toegankelijk samen met een medewerker van Storage Share of je krijgt een eigen sleutel voor je eigen ruimte. De verschillende ruimtes zijn afzonderlijk afsluitbaar en zitten altijd op slot. Zo garanderen we dat alleen jij toegang hebt tot je eigen spullen.

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

We snappen dat het vaak moeilijk is om een goede inschatting te maken van hoeveel ruimte je precies nodig hebt. Bij ons betaal je daarom alleen voor de ruimte die je echt gebruikt. Mocht tijdens het opslaan van je spullen blijken dat je meer of minder ruimte nodigt hebt, dan passen we het contract en de huurprijs direct aan.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686