Huur opslagruimte in Zoetermeer

Altijd al op zoek geweest naar wat extra opslagruimte? Wil je je archief opslaan? Of heb je veel te veel spullen in je woning staan? Huur dan een opslagruimte in Zoetermeer!

We bieden verschillende opslagruimtes aan in een kantoorpand aan de Bredewater 16 te Zoetermeer.

Je ontvangt een pasje voor de centrale toegangsdeur en je eigen sleutel van jouw ruimte. De ruimte is bovendien gemakkelijk te bereiken. 

Waarom huren via Storage Share?

  • 50% goedkoper
  • Vriendelijke medewerkers
  • Hoogstaande service

Nog niet helemaal zeker of zit je nog met vragen? Bel dan even via 085 - 06 07 686.

Deze opslagruimte is uitstekend geschikt voor

  • Inboedelopslag Inboedels
  • Bedrijfsopslag Bedrijfsopslag
  • Archiefopslag Archiefopslag

Veelgestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in een opslagruimte bij ons.

Zijn mijn spullen veilig?

Ja, onze opslagruimtes zijn alleen toegankelijk samen met een medewerker van Storage Share of je krijgt een eigen sleutel voor je eigen ruimte. De verschillende ruimtes zijn afzonderlijk afsluitbaar en zitten altijd op slot. Zo garanderen we dat alleen jij toegang hebt tot je eigen spullen.

Wat gebeurt er als het gebouw wordt verhuurd?

Wij selecteren de gebouwen die wij aanbieden als opslagruimte zorgvuldig. De gebouwen staan meestal al jaren leeg en de kans op verhuur is klein. Mocht het gebouw toch worden verhuurd, zullen we altijd met je overleggen en indien gewenst vergelijkbare opslagruimte in de buurt aanbieden.

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

We snappen dat het vaak moeilijk is om een goede inschatting te maken van hoeveel ruimte je precies nodig hebt. Bij ons betaal je daarom alleen voor de ruimte die je echt gebruikt. Mocht tijdens het opslaan van je spullen blijken dat je meer of minder ruimte nodigt hebt, dan passen we het contract en de huurprijs direct aan.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686