Opslagruimte huren aan de Gemeenschapspolderweg in Weesp!

Zoek jij opslagruimte in Weesp tijdens je verhuizing, verbouwing of wereldreis? Of vind je het gewoon handig om wat extra ruimte te hebben? Dan hebben wij de ideale oplossing: opslagruimte in een voormalig kantoorpand aan de Gemeenschapspolderweg in Weesp!

Wanneer jouw spullen opgeslagen zijn in dit pand, kies je bewust! Deze opslagruimte is namelijk gemiddeld 50% goedkoper dan traditionele opslagruimte rondom Weesp. 

Daarnaast is deze keuze milieubewust, aangezien je gebruikmaakt van bestaande ruimte en er geen opslagpark gebouwd hoeft te worden. 


Iedere ruimte is zelfstandig af te sluiten en zijn goed bereikbaar via een brede trap.

Waarom huren via Storage Share?

  • 50% goedkoper
  • Altijd goed bereikbaar
  • Milieubewust

Wil je meer weten? Neem dan hier contact met ons op op of bel via 085 - 06 07 686.


Deze opslagruimte is uitstekend geschikt voor

  • Inboedelopslag Inboedels
  • Bedrijfsopslag Bedrijfsopslag
  • Archiefopslag Archiefopslag

Veelgestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in een opslagruimte bij ons.

Zijn mijn spullen veilig?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in de opslagruimte. Jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Wat gebeurt er als het gebouw wordt verhuurd?

Wij selecteren de gebouwen die wij aanbieden als opslagruimte zorgvuldig. De gebouwen staan meestal al jaren leeg en de kans op verhuur is klein. Mocht het gebouw toch worden verhuurd, zullen we altijd met je overleggen en indien gewenst vergelijkbare opslagruimte in de buurt aanbieden.

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

We snappen dat het vaak moeilijk is om een goede inschatting te maken van hoeveel ruimte je precies nodig hebt. Bij ons kun je daarom tijdens het inchecken nog wisselen van ruimte indien het blijkt dat je toch een grotere of kleinere ruimte wil.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686