; Zonder zorgen op reis? Sla je spullen veilig en goedkoop op! - Storage Share

Blog

Zonder zorgen op reis? Sla je spullen veilig en goedkoop op!

Zonder zorgen op reis? Sla je spullen veilig en goedkoop op!

Mark van Dam 11-05-2017

Ben je van plan tijdelijk te emigreren of een lange reis te maken naar de plekken die je altijd al eens in het echt had willen zien? Dan is het fijn om er zeker van te zijn dat je spullen veilig en in topconditie zijn opgeslagen, zonder dat je aan je reisbudget hoeft te zitten. Wij helpen je graag, en geven je daarom een aantal tips geven waar je op moet letten. Zo kan jij met een gerust hard die lange reis maken en blijven jouw waardevolle spullen in uitstekende staat tot je terug bent.
 
Waar laat je je waardevolle spullen?
Kies jij ervoor om je huis tijdelijk te verhuren, of schrijf jij je liever uit? Hoe dan ook: het huis moet grotendeels leeg zijn. Je wil natuurlijk niet dat anderen aan je onvervangbare en waardevolle spullen komen en wanneer je het huis niet verhuurd, wil je niet dat de spullen gestolen kunnen worden. Reguliere opslagruimte is duur en je wil natuurlijk niet tijdens je reis elke keer op je bankrekening hoeven kijken. Daarom bieden wij de oplossing: sla je spullen veilig, goedkoop en bij jou in de buurt op in een leegstaand pand. Zo gebruik je op een duurzame manier opslagruimte en dat scheelt voor het milieu én je portemonnee.
 
Of je nou een wereldreis maakt of een expat bent, reizen is toch veel leuker als je weet dat jouw spullen veilig en goedkoop opgeslagen zijn? Bij Storage Share zit je niet vast aan hoge maandlasten, een verplichte verzekering of lange huurtermijnen. Wij zijn net zo flexibel als jouw nieuwe avontuur!
 
Zijn je meubels en bezittingen verzekerd?
Ben je van plan je huis gemeubileerd te verhuren, dan kan je de inboedelverzekering aanhouden. Ook wanneer je kiest voor opslagruimte via Storage Share, hoef je geen aparte verzekering af te sluiten: je bent gewoon via je inboedelverzekering verzekerd. Meld wel altijd jouw situatie aan de verzekeraar en geef hen de gegevens van de (tijdelijke) nieuwe bewoners. Wij vragen altijd van tevoren een inventarisatie van je spullen, zodat wij, jij én de verzekeraar precies weet welke spullen opgeslagen zijn.
 
Ben je écht niets vergeten?
Is je paspoort nog geldig? Staat je betaalrekening op ‘Wereld’ en wordt de post door PostNL doorgestuurd? Dan hoef je alleen nog maar ervoor te zorgen dat je waardevolle spullen veilig staan opgeslagen. Kies je voor opslagruimte via Storage Share, dan weet je zeker dat alle spullen in topconditie achter slot en grendel worden bewaard. Daarnaast betaal je een eerlijke prijs en zijn we 50% goedkoper dan traditionele opslagruimte. Kan je eindelijk genieten van die welverdiende reis of je tijdelijke nieuwe woonplaats in het buitenland.
 
Goede reis!

Bekijk onze opslagruimtes
Chat supportmanager