; Verhuistips - Storage Share

Blog

Verhuistips

Verhuistips

Mark van Dam 24-02-2017

Je gaat verhuizen, gefeliciteerd! Naast het feit dat verhuizen doorgaans erg leuk is, komt er ook altijd heel wat bij kijken. Wanneer kan ik mijn nieuwe woning in? Wanneer moet ik uit mijn huidige woning? Waar kan ik in de tussentijd al mijn spullen kwijt? Je bent kleiner gaan wonen, maar wil je wel al je spullen behouden... Kortom, een hoop lastige vragen waar Storage Share hét antwoord op heeft! Storage Share biedt jou de mogelijkheid om goedkoop en gemakkelijk al jouw verhuisdozen, meubilair en andere persoonlijke bezittingen op te slaan in een voor jou handig gelegen ruimte. Een ruimte die perfect bij jou past, variërend in grootte en locatie, maar ook voor zeer korte of juist langere termijn. Opslagruimte voor verhuizingen is daarom bij Storage Share geen probleem!

Verhuizen is al stressvol genoeg! Daarom is het belangrijk om jouw spullen goed in te pakken. Hieronder vind je een paar tips om opslagstress te voorkomen:

Kies de juiste inpakmaterialen
Zorg ervoor dat dozen niet te zwaar en overbeladen zijn. Zo voorkom je dat dozen scheuren bij het tillen of uit elkaar vallen bij het stapelen. Verdeel daarom het gewicht van jouw spullen over verschillende dozen. Wil je ook breekbare spullen opslaan? Voorzie deze dan van een beschermlaag! Dit kan je doen met keukenpapier, toiletpapier, (oude) handdoeken of ander textiel.

Probeer zoveel mogelijk te stapelen. Dit schept niet alleen overzicht, maar zorgt er ook voor dat je minder opslagruimte hoeft te huren. Plaats de zware dozen onderaan, zodat de dozen niet doorbuigen. Om nog meer overzicht te creëren kunnen de verhuisdozen aan de zijkant gelabeld worden. Zo kan je bij het stapelen altijd zien wat er in welke doos zit!

Let op: Gebruik geen vuilniszakken om bezittingen in op te bergen. Deze zijn luchtdicht en zorgen ervoor dat spullen kunnen beschimmelen. Ook zijn vuilniszakken niet stevig, waardoor ze de spullen niet beschermen en kunnen scheuren tijdens het tillen. Daarnaast kunnen vuilniszakken niet opgestapeld worden, waardoor je onnodig meer opslagruimte nodig hebt. 

Kies bewust
Het is natuurlijk belangrijk dat jouw spullen droog en donker staan. Zo blijven jouw waardevolle spullen in de beste conditie en zorg je ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Een schuur, garage of zolder is vaak vochtig en niet op kamertemperatuur, waardoor je spullen kunnen gaan schimmelen. Daarnaast is er vaak niet genoeg ruimte om spullen op de correcte wijze op te slaan, waardoor bijvoorbeeld je ski’s maar één winter mee gaan.

De perfecte opslagruimte vind je bij Storage Share. Kies je voor traditionele self-storage, dan ben je vaak een hoop geld kwijt. Maar dit is niet het geval bij Storage Share! Je betaalt namelijk alleen voor de ruimte die je daadwerkelijk gebruikt, en dat tegen een eerlijke prijs. Wij maken gebruik van oude kantoorpanden die al jaren leeg staan, wat niet alleen beter is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!

Interesse?
Wil jij jouw dure verhuizing een stuk voordeliger én gemakkelijker maken? Kies dan voor Storage Share! Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie en huur jouw ideale opslagruimte!

Bekijk onze opslagruimtes
Chat supportmanager