Blog

Tweede locatie in Utrecht

Storage Share 15-03-2019

Door groot succes opent Storage Share een tweede locatie in Utrecht

 

UTRECHT – Het opslagplatform Storage Share biedt (tijdelijke) opslagruimte aan in Utrecht, in het kantoorpand gelegen naast de Belastingdienst in de wijk Welgelegen. Het kantoor aan de Kanaalweg 86 behoort daarmee tot de tweede locatie van Storage Share in Utrecht. De nieuwe opslaglocatie is voornamelijk geschikt voor de opslag van particuliere inboedels.

 

Storage Share is een platform dat opslagruimtes in leegstaande kantoren aanbiedt aan particulieren die hun inboedel willen opslaan. Het platform van Storage Share helpt niet alleen particulieren aan een opslagruimte, maar ook vastgoedeigenaren met het verhuren van leegstaande panden. Door met deze twee partijen te werken biedt Storage Share opslagruimtes aan die tot 50% goedkoper zijn dan traditionele opslagaanbieders.

 

Tweede locatie Utrecht

Het leegstaand kantoor van circa 1.000 m2 bevindt zich in de wijk Welgelegen aan de Kanaalweg 86. Leegstandsbeheerder Bewaakt & Bewoond is verantwoordelijk voor het tijdelijke beheer van deze locatie totdat transformatie/herontwikkeling gaat plaatsvinden. Ernst Wilton, van Bewaakt & Bewoond: “Door de samenwerking met Storage Share aan te gaan, bieden wij niet alleen werk- en kantoorplekken aan, maar ook opslagruimte voor particulieren en bedrijven. Op deze manier kunnen we tijdelijk invulling geven aan alle ruimtes binnen het pand”. Tom de Keijzer, acquisiteur bij Storage Share “Door deze samenwerking draagt iedereen zijn steentje bij aan een duurzame invulling van leegstaand vastgoed. Daarnaast kunnen wij bewoners van het centrum een opslaglocatie om de hoek aan bieden. Dat zijn twee vliegen in één klap!”

 

 

 

 

 

 

Bekijk onze opslagruimtes