Blog

Tweede Locatie in Alphen aan den Rijn

Storage Share 15-03-2019

Door groot succes opent opslaggigant Storage Share een tweede locatie in Alpen aan den Rijn

 

Alphen aan den Rijn – Het opslagplatform Storage Share verhuurt in Alphen aan den Rijn circa 900m2 voormalig kantoorruimte als opslagruimte. Het kantoor aan de Handelsweg behoort tot de tweede locatie die Storage Share verhuurt in Alphen aan den Rijn. De nieuwe opslaglocatie is voornamelijk geschikt voor de opslag van particuliere inboedels.

 

Storage Share is gespecialiseerd in de verhuur van leegstaand vastgoed als opslagruimte. Volgens Julian Doorten, medeoprichter van Storage Share, neemt de vraag naar opslagruimte toe. Tegelijkertijd staan kantoren steeds vaker leeg. Traditionele opslagruimte is duur, Storage Share is tot 50% goedkoper. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven, aldus Julian Doorten.

 

Tweede locatie

Door het succes van de eerste opslaglocatie van Storage Share in Alphen aan den Rijn aan de Industrieweg 14 is er besloten om dit uit te breiden. Vanaf januari 2019 kan er daarom ook in de tweede locatie aan de Handelsweg 20 in Alphen aan den Rijn via het platform van Storage Share een opslagruimte worden gehuurd. Het gaat om een leegstaand pand van voormalig Rutex Logistics. Julian Doorten verwacht dat de ruimte snel gevuld zal zijn. ‘’Wij zien dat de vraag naar opslagruimte zich niet langer beperkt tot de grote steden, maar ook in de middelgrote steden is behoefte aan kwalitatieve en betaalbare opslagruimte.’’

 

Goedkoper

‘’Door handig gebruik te maken van de bestaande ruimtes kunnen we veel goedkoper zijn dan traditionele partijen. Daarnaast zien we dat de kantoren goed geïsoleerd en geconditioneerd zijn. Iedereen krijgt zijn eigen kantoorkamer en meestal ligt er ook nog vloerbedekking op de vloer, mooi toch?” aldus Doorten.

Bekijk onze opslagruimtes