; Opslagruimte voor verbouwingen en renovaties - Storage Share

Blog

Opslagruimte voor verbouwingen en renovaties

Opslagruimte voor verbouwingen en renovaties

Mark van Dam 14-03-2017

Eindelijk is het zo ver: je komt net thuis van de notaris en je mag beginnen aan de aanbouw of prachtige houten vloer waar je altijd van gedroomd hebt! In principe hoeft dat helemaal geen stress op te leveren, al moet je voor de verbouwing wel veel regelen. Hoeveel ruimte moet je vrijmaken en waar laat je ondertussen de inboedel?

Storage Share biedt jou de mogelijkheid om goedkoop en gemakkelijk jouw hele inboedel, of een gedeelte daarvan, op te slaan bij jou in de buurt. Zo weet je zeker dat jouw dierbare interieur niet aangetast wordt en kan je met een gerust hart beginnen aan de verbouwing.

Betaal je niet scheel
Een verbouwing is al duur genoeg! Daarom geven we je een paar tips om opslagkosten te besparen, zodat je alleen bezig hoeft te zijn met de verbouwing:

Verhuisdozen
Met een verhuizing of een verbouwing heb je vaak veel verhuisdozen nodig. Deze kan je op steeds meer plekken kopen, maar ze zijn niet overal even goed. Zo zijn er verhuisdozen die 12kg kunnen dragen, maar uit elkaar vallen bij meer dan 6 kg, of zijn er verhuisdozen die niet goed ventileren en daardoor kunnen zorgen voor schimmel op je bezittingen. Het is natuurlijk belangrijk dat jouw bezittingen geen schade oplopen in de opslagruimte, zorg er daarom voor dat je goedkope, maar kwalitatieve, verhuisdozen hebt om jouw bezittingen te vervoeren en te beschermen.

De verhuizing
Een tweede goede besparing op de kosten van je verbouwing is door te kijken naar de verhuizing van je bezittingen. Laat je dit bijvoorbeeld door verhuizers doen, of huur je liever een busje en verzamel je vrienden en familie om je te helpen? Ook is het voor veel bezittingen van belang dat ze onder een kamertemperatuur en worden opgeslagen, denk bijvoorbeeld aan elektronica, kunstobjecten of meubilair.

Betaal alleen voor wat je gebruikt
Bij Storage Share betaal je alleen voor de daadwerkelijke ruimte die jij in beslag neemt en is het contract maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een contract met ruimte die je niet gebruikt en het is dus geen probleem als de verbouwing uitloopt of juist eerder klaar is.

Ook hoef je bij ons geen speciale verzekering af te sluiten, maar kan je gewoon gebruikmaken van je eigen inboedelverzekering. Neem hiervoor wel contact op met de verzekeraar, zodat zij op de hoogte zijn van de tijdelijke opslag van jouw bezittingen. Hiermee voorkom je kosten voor ongebruikte opslagruimte en een dubbele verzekering en hou je meer over voor de verbouwing zelf.

Verbouwing van jouw winkelpand of kantoorpand
Voor winkeliers en ondernemers is Storage Share ook een goede keuze, want ook jouw verkoopwaar en kantoorartikelen moeten veilig worden bewaard tijdens een verbouwing. Je wilt immers niet dat je je omzet achteruit ziet gaan na een verbouwing doordat producten beschadigd zijn!

Interesse?
Wil je jouw droomverbouwing vlekkeloos, goedkoop en een stuk gemakkelijker laten verlopen, zorg dan dat je een opslagruimte bij Storage Share huurt. Neem contact met ons op voor meer informatie en huur jouw ideale opslagruimte!

Met de kortingscode Storage2017 krijg je 10% korting op alle verhuisdozen via www.verhuisdozenstore.nl!

Bekijk onze opslagruimtes
Chat supportmanager