Blog

Onze ervaringen in Londen

Onze ervaringen in Londen

Storage Share 26-04-2017

Op 8 januari namen wij het vliegtuig naar Londen, niet wetende wat ons de komende drie maanden te wachten stond. Al vlak na onze lancering werden we namelijk uitgenodigd voor het PiLabs accelerator programma. Natuurlijk waren er twijfels of we al zo snel voor drie maanden naar Londen moesten gaan. Maar zo’n kans krijg je natuurlijk maar één keer.

Dus kijken we nu terug op een drie maanden durend avontuur in Londen. De eerste dag begon gelijk goed, dankzij een metrostaking die de complete stad plat legde. Maar eenmaal gearriveerd op ons kantoor (midden in het centrum van Londen), maakten we kennis met de drie andere teams en werd ons al snel duidelijk dat we een intensief programma van 13 weken tegemoet zouden gaan.

In de 2e week van het programma voerden we al gesprekken met 25 mentoren, van belangrijke personen uit de vastgoedwereld tot investeerders en succesvolle startup ondernemers. Iedereen kwam met uiteenlopende ideeën en adviezen, waar we zeker veel aan hebben gehad. Elke week in het programma had een ander thema en elke week kwamen er andere sprekers een workshop geven of vertellen over hun avontuur bij het opzetten en uitbouwen van hun bedrijf.

Naarmate het programma vorderde kwam de focus meer en meer te liggen op de 5 minuten pitch die we op demo day zouden gaan houden voor een zaal met ongeveer 150 mogelijk investeerders en andere geïnteresseerden. Er stonden wekelijks vele pitch trainingen op het programma en tot op het laatste moment hebben we flink gesleuteld aan de perfecte pitch. Op 6 april was het dan zover voor een volle zaal met mensen die speciaal voor ons en de drie andere teams waren gekomen vertelden wij ons verhaal en na afloop kwam vele geïnteresseerden bij ons langs om meer te weten te komen over Storage Share.

Met veel waardevolle inzichten en contacten zijn we nu weer terug in Nederland. We bouwen hard door aan Storage Share en zijn opzoek naar investeerders om nog sneller te kunnen groeien. We focussen ons dit jaar volledig op de groei in Nederland en willen in 2018 Storage Share echt lanceren in het Verenigd Koninkrijk.

Bekijk onze opslagruimtes