9.2/10
085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu
Je badkamer verbouwen? Sla je spullen tijdelijk op!

Je badkamer verbouwen? Sla je spullen tijdelijk op!

calendar_month 10-01-2024 person Julian Doorten

Als je van plan bent om je badkamer te verbouwen, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Een van de belangrijkste aspecten van een succesvolle badkamerverbouwing is het creëren van een georganiseerde werkruimte. Hierbij is het opslaan van je spullen op een veilige en handige manier belangrijk.

Het kiezen van de juiste opslagoplossing voor je badkamerspullen

Nu je hebt besloten om je spullen tijdelijk op te slaan tijdens de badkamerverbouwing, is het belangrijk om de juiste opslagoplossing te kiezen. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen, afhankelijk van je behoeften.

Tijdelijke opslagopties onderzoeken

Voordat je een beslissing neemt, is het raadzaam om de verschillende tijdelijke opslagopties te onderzoeken. Denk aan het huren van een opslagruimte bij een professioneel opslagbedrijf tot het gebruikmaken van zelfopslagcontainers. Door de verschillende opties grondig te onderzoeken, kun je de opslagoplossing kiezen die het beste bij je behoeften en budget past.

Je kunt eenvoudig de opslagruimte berekenen die jij nodig hebt met onze ruimtecalculator.

Wat je moet weten over het huren van een opslagruimte

Als je besluit om een opslagruimte te huren, zijn er enkele belangrijke aspecten waar je rekening mee moet houden. Zorg ervoor dat de opslagruimte schoon, veilig en goed geventileerd is. Controleer ook of er beveiligingsmaatregelen aanwezig zijn om je spullen te beschermen tegen diefstal of beschadiging. Bovendien is het handig om te weten wat de huurvoorwaarden en -kosten zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Tips voor het inpakken en opslaan van je badkamerspullen

Voordat je je spullen naar de opslagruimte brengt, is het belangrijk om ze veilig en goed ingepakt te hebben. Hier zijn enkele handige tips om je te helpen:

  1. Pak delicate voorwerpen zoals spiegels en keramiek zorgvuldig in met bubbeltjesplastic of inpakpapier om schade te voorkomen.
  2. Label dozen en containers duidelijk, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt wanneer je ze weer nodig hebt.
  3. Maak gebruik van transparante plastic bakken voor het opbergen van kleine voorwerpen, zodat je gemakkelijk kunt zien wat erin zit zonder alles uit te hoeven pakken.
  4. Gebruik plastic hoezen om meubels en andere grote items te beschermen tegen stof en krassen.

    Daarnaast is het belangrijk om de opslagruimte op een slimme manier te gebruiken om zoveel mogelijk ruimte te besparen:
  • Maak gebruik van verticale ruimte door hoge planken of stellingen te plaatsen.
  • Demonteer grote meubelstukken om ruimte te besparen.
  • Maak gebruik van lades en bakken om kleinere items georganiseerd te houden.
  • Plaats zware items onderaan en lichtere items bovenaan om stabiliteit te bevorderen.

Je badkamer verbouwen zonder stress

Hoewel een badkamerverbouwing een uitdagende taak kan zijn, is het mogelijk om het zonder al te veel stress te doen. Het belangrijkste is om een goede planning en organisatie te hebben.

Het belang van planning en organisatie

Voordat je begint met de verbouwing, maak een gedetailleerd plan van aanpak. Stel een realistisch tijdsschema op en maak een lijst van alle materialen en gereedschappen die je nodig hebt. Zorg ervoor dat je alle benodigde items ruim op tijd hebt, zodat je geen vertraging oploopt tijdens de verbouwing.

Terug naar een opgeruimde, vernieuwde badkamer

Als de badkamerverbouwing is afgerond en je spullen tijdelijk zijn opgeslagen, is het tijd om te genieten van je vernieuwde badkamer. Doordat je je spullen tijdelijk hebt opgeslagen en de verbouwing georganiseerd hebt aangepakt, zul je veel minder stress ervaren en kun je optimaal genieten van je opgeruimde en vernieuwde badkamer.

Kies voor voordelige opslag bij Storage Share

Ben je klaar om je badkamer te transformeren zonder zorgen over je inboedel? Met Storage Share hoef je niet verder te zoeken. Wij bieden je een veilige, betrouwbare en vooral betaalbare oplossing voor tijdelijke opslag. Bespaar tot 50% vergeleken met traditionele opslagruimtes door gebruik te maken van onze unieke locaties in leegstaande bedrijfspanden.

Geniet van onze laagsteprijsgarantie, transparante prijzen zonder verborgen kosten, en de flexibiliteit om al vanaf één maand te huren. Bovendien staat ons team klaar om je binnen 24 uur te helpen met het vinden van de perfecte opslagruimte. Maak je badkamerverbouwing een succes en huur nu je opslagruimte bij Storage Share.

Geschreven door

Julian Doorten

Julian Doorten

Julian Doorten is één van de oprichters van Storage Share. Hij is ondernemer in hart en nieren. Met zijn masters Real Estate (Rijksuniversiteit Groningen) en International Management (Business Universiteit Nyenrode) is hij gedreven om succes te boeken. Julian mag je altijd wakker maken voor potentiële nieuwe Storage Share locaties, het vieren van mijlpalen en een mooie lange reis naar een warm land.

Bekijk onze opslagruimtes