; Drie redenen om opslagruimte te huren in een leegstaand pand - Storage Share

Blog

Drie redenen om opslagruimte te huren in een leegstaand pand

Drie redenen om opslagruimte te huren in een leegstaand pand

Mark van Dam 05-05-2017

Of je nu aan het verhuizen bent, een lange reis wil gaan maken of gewoon meer ruimte nodig hebt: het huren van opslagruimte is altijd handig! Bijna iedereen kan wel wat extra ruimte gebruiken en dat is meteen de reden waarom er steeds meer opslagboxen beschikbaar komen. Ondertussen staan veel panden leeg, zoals kantoren, showrooms, scholen of verzorgingstehuizen. Deze leegstand wordt een steeds groter probleem in Nederland: waar we woonruimte tekort komen, hebben we leegstaande panden teveel. Dat is zonde, want deze panden zijn prima geschikt als opslagruimte! Hieronder vind je drie redenen om opslagruimte te huren in een leegstaand pand.

Het is gemiddeld 50% goedkoper
Doordat er geen nieuw opslagruimtes gebouwd hoeven te worden, maar er juist gebruik wordt gemaakt van bestaande ruimte, kunnen we de kosten voor opslagruimte in een leegstaand pand veel lager houden. Voor jou als huurder betekent dat een lage huurprijs, waarbij je gemiddeld 50% goedkoper uit bent dan bij traditionele opslagruimte.

Opslagruimte dichtbij huis
Traditionele opslagruimte is vaak ver weg, op een groot industrieterrein. Dit is niet het geval met de meeste leegstaande panden. Meestal staan deze slechts enkele kilometers van een woonwijk af, of zelfs midden in een woonwijk. Daarnaast zijn deze panden goed bereikbaar en beschikken ze vaak over een goed werkende lift. Je betaalt dus niet alleen minder voor opslagruimte, maar je spullen liggen ook nog eens bij jou om de hoek!

Kies voor duurzaam
Kies je voor opslagruimte in een leegstaand pand, dan kies je bewust! Met Storage Share maak je namelijk gebruik van bestaande ruimte, waardoor er geen nieuwe panden gebouwd hoeven te worden en een bestaand gebouw een tweede leven wordt gegeven. De panden die aangeboden worden beschikken over individuele ruimtes, die zelfstandig af te sluiten zijn. Je spullen staan dus veilig achter slot en grendel, wat wel zo fijn is. Ook controleren wij regelmatig of het pand schoon en droog is, zodat jouw spullen in topconditie blijven!

Sla je spullen veilig op
Omdat jouw spullen onvervangbaar zijn, doen wij er alles aan om opslagruimte zo veilig mogelijk te maken. Alle opslagruimtes die van Storage Share worden aangeboden zijn goed geschikt als opslagruimte: spullen blijven veilig, schoon, droog en verstoffen niet. De panden staan dichtbij huizen of werkgelegenheden, waardoor er veel sociale controle is. Zo houden we onbevoegden buiten de deur en zorgen we voor jouw veiligheid en die van jouw spullen.

Hoewel je spullen veilig opgeslagen zijn, snappen wij dat je het risico niet wil lopen om voor onverwachte kosten te staan. Zorg er daarom altijd voor dat jouw verzekeraar weet dat er spullen extern zijn opgeslagen. Dit kan je doen door het contract te laten zien, met daarin een inventarisatielijst met alle spullen. Zo ben je echt overal op voorbereid!

Interesse?
Wil jij een opgeruimd huis door minder belangrijke spullen ergens op te slaan? Kies dan voor opslagruimte via Storage Share, waar je spullen dichtbij en veilig worden bewaard tegen een eerlijke prijs.

Bekijk onze opslagruimtes
Chat supportmanager